Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


 

1.1.2019 alkaen kurssit Hakakatu 7-9, 20540 Turku  ( lämmin halli) 

 

Heinäkuu 

alk. 3.7. Ke klo 18 / 3 paikkaa vapaana 

3.7. / 10.7. / 17.7. / 24.7. 

Ilmoittaudu verkkokaupan kautta 29.6. mennessä 

 

Junnuvuoro:

Voit osallistua kerran tai useammalle kerralle 

 Kertaustunti junnukoulun / pentukoulun käyneille . 7kk-3vuotiaille 

Vain 3 koirakkoa/tunti 

Maksu paikan päällä / 17€/h - koirakko. Ilmoittautuminen koirankota@gmail.com 

 

1.7. ma klo 18 - vapaata

29.7. ma klo 17 - vapaata 

 

Jäikö pentukurssi väliin? Onko pentuaikoina opitut taidot alkaneet unohtua? Junnuikäisellä koiralla riittää virtaa vaikka muille jakaa? Se oma harrastuslaji löytämättä?

Tämä kurssi on kohdistettu 7kk - 2-vuotiaille junnukoirille kertausharjoitukseksi. Perustaidot ovat kaiken perusta, muut hienosäädöt tulevat vasta sen jälkeen. Nuorilla koirilla ympäristö alkaa kiinnostaa eri tavalla kuin pikku pennuilla, kuvaan astuu myös hormonit ja yleisesti nuoren koiran kehittyminen. Koiran oppimisen teoriaa käydään läpi joka helpottaa yhteiseloa.

Kurssi ei ole teinikoiran korjauskurssi. Muutokset lähtee omistajan halusta ymmärtää, miten ja miksi koira käyttäytyy niin kuin käyttäytyy. Arjen haasteissa suunnataan pohdinnat enemmän käyttäytymisen syntymiseen kuin pelkkään oireeseen, joka on usein se näkyvin osuus.

Sopii hyvin myös rescuekoirille / kodinvaihtajille joiden kanssa ei ole päässyt yhteistä taivalta aloittamaan alusta asti. 

 

Kurssille otetaan max. 3 koirakkoa (norm. 4) ja 2 koirakolla toteutuu. Näin voidaan taata jokaiselle varmasti yksilöllistä ohjausta. Kurssin sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden mukaan, mm. hihnakäytöstä, lajikokeilua, luopumisharjoituksia jne. Rohkeasti mukaan kertausharjoituksiin =)

Kurssin ohjaa Johanna.

 

 

 koirankota@gmail.com / 044 0307979 (Johanna) 

               Halli : Hakakatu 7-9, 20540 Turku ( Johanna ) 1.1.2019 alk.