Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Virikerata

Koiran virikkeistäminen tarkoittaa koiran lajinomaisten tarpeiden tyydyttämistä. Näitä ovat haistelu, tutkiminen, ruuan etsiminen, kaivaminen, jäljestys.. eli virikeradalla omistajan tehtävä on rentoutua ja seurata koiran touhuamista!

Virikeradan aika puoli tuntia on varattu pelkästään yhdelle koirakolle, hallissa ei siis samaan aikaan ole muita koiria. Perheen koirille voi varata pidemmän ajan ja jokainen koira saa rauhassa virikkeistyä ja nauttia omistajan jakamattomasta huomiosta.

Rata on hyvä mahdollisuus etenkin varautuneille koirille tulla tutustumaan halliin ja koiralähtöisesti käyttäytyvään ohjaajaan. 

Kaikki perheenjäsenet ja koirat iästä, rodusta tai koosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan. Virikeradalta voi hakea vinkkiä, miten koiraa voi helposti virikkeistää myös kotona.

Kerro ilmoittautuessasi koiran mahdolliset allergiat ja koko. Jos koira on herkkujen suhteen valikoiva, kannattaa ottaa mukaan koiralle maistuvia omia nameja.

Ilmoittaudu mukaan sivuston lomakkeella ja sovitaan tarkempi aika. Virikeradat järjestää Eva.

Seuraavat virikeradat:

la 4.11.

la 18.11.

Ps. Yhdistykset tai kaveriporukat voivat varata oman virikeratapäivän, ota yhteyttä! Minimiaika 4h, jolloin hinta 10e/30min.

Hinta ja virikekortti

(Uudet hinnat voimassa 1.6.2017 alkaen!)

Yksittäiset virikeradat ovat 12e/30min, sis alv 24% ja radan herkut.

Virikekortilla pääset ratailemaan edullisempaan hintaan (väh. 4x30min=40e). Voit ostaa Virikekortin etukäteen tai tullessasi virikeradalle.

Peruutusaika virikeradoilla on 48h ennen sovittua alkua, sen jälkeen peritään maksu/virikekerta.

Lisätietoja koirankota@gmail.com / 040 7376264 (Eva) Ilmoittaudu mukaan!

koirankota@gmail.com / 044 0307979 (Johanna) / 040 7376264 (Eva)

Halli: Inkilänkatu 4, 20300 Turku