Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Valjaiden sovitus - Drive in 

Koirankodan uusissa hallitiloissa Happy dog valjaiden sovitusta drive in- meiningillä. Paikalla sovittajana ja vinkkejä antamassa Koirahieroja Anna Tuukkanen / www.koiranpolkka.fi 

Tervetuloa paikalle tutustumaan 5.1. la klo 11-14 välisenä aikana, ota koirasi mukaan sovitukseen. Ilman koiraakin voit toki tulla tutustumaan tiloihin ja  vaikka shoppailemaan. Kahvia tarjolla. 

Happy Dog -tuotteet
Tiesitkö, että koirien lihas- ja nikamavaivoja voidaan ehkäistä kunnollisilla pannoilla, valjailla ja taluttimilla? Koiranpolkan kautta voit nyt tilata ergonomiset ja turvalliset Happy Dog -tuotteet ulkoiluun.

Koiran kaula on altis vaurioille, joita voivat aiheuttaa niin äkilliset kiskaisut kuin tasainen, pitkään jatkuva vetokin. Y-valjaat ovat turvallisin vaihtoehto ulkoiluun. Kuormitusta voi vähentää vielä valjaiden ja hihnan väliin kytkettävällä joustopalalla.

Pantaa käytettäessä tulisi kiinnittää huomiota siihen, että se on vähintään kahden nikaman levyinen, eli koiran koosta riippuen 4 – 8 cm. Pannan tulisi olla pehmustettu ja kiristettynäkin sen ja koiran kaulan väliin pitäisi jäädä sormenlevyinen rako.

Happy Dog -valjaat kootaan kolmesta XXS – XL -kokoisesta kappaleesta ja räätälöidän istuviksi koiran päällä. Sekä pannat että valjaat ovat pehmustettuja, heijastavia ja kestävät 30°C:n konepesun. Tuotteilla on kahden vuoden takuu. ( 69€) 

FB tapahtuma

Lisäkyselyt koirankota@gmail.com / Johanna 

 koirankota@gmail.com / 044 0307979 (Johanna) 

Halli: Inkilänkatu 4, 20300 Turku  31.12.2018 asti.

               Halli : Hakakatu 7-9, 20540 Turku ( Johanna ) 1.1.2019 alk.