Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Usein kysyttyä 

Mitä kurssit maksaa ja milloin alkaa seuraava kurssi? 

Ennen yhteydenottoa sähköpostitse, tutustu kotisivujen tietoihin. Ylävalikosta löydät "kurssit & vakiovuorot", klikkaamalla siitä,pääset sivulle alkavat kurssit josta näet kattavasti eri kurssien aloituspäivät. Saman sivun alapuolella löytyy kursseittain otsikko esim. " pentukoulu" , otsikkoa klikkaamalla aukeaa pentukoulu kurssien sisältö , päivämäärineen, hintoineen. 

Myös viemällä hiiren ylävalikossa kurssit kohdalla, alle avautuu lista kursseista, pääset suoraan haluamasi kurssin sivuille. 

Milloin voi aloittaa pentukoulun? 

Pentukoulu on tarkoitettu 10vko - 6kk ikäisille pennuille.

Pentukoulun voi aloittaa jo 10 viikon iässä, huomioithan kuitenkin, että pentu saa ennen kouluun tuloa tutustua ensin uuteen kotiinsa ja perheenjäseniin. Rokotuksia ei ole vielä kaikkia saatu iän puolesta (8vko ->)mutta se ei estä osallistumista pentukouluun. 

Voit kysyä myös eläinlääkäriltäsi varhaisrokotuksesta.

Pentuni täyttää kurssin aikana 6kk, voinko silti osallistua?

Kyllä voi. Vaikka pentusi täyttää kurssin aikana 6kk. 

Saako pennut leikkiä keskenään pentukoulussa? 

Eivät. Pentukoulun tarkoitus on harjoitella sujuvaa arkea, johon kuuluu uusien asioiden ja paikkoihin tutustuminen. Sosiaalistaminen on paljon muutakin kuin koirakontaktit. Koirat myös paikkaehdollistuvat eli oppivat myös riehaantumaan niissä paikoissa, missä riehutaan. On suositeltavaa, että leikkituokiot ovat erikseen ja harjoittelut erikseen. Koirakontaktit ovat eritääin tärkeitä pennulle ja omistajan onkin hyvä valita sopivia leikkikavereita, joista pentu saa hyviä kokemuksia. Enemmin laatu kuin määrä , pätee tässäkin. 

Voiko arkitaidot kurssille osallistua vaikka ei ole käynyt aiemmin pentukoulu tai muita kursseja? 

Arkitaidot kurssille voi osallistu kaikki yli 6kk ikäiset koirat koulutustausta huolimatta. Kannattaa huomioida että esim. junnukoulu on myös oiva vaihtoehto (7kk-2v) koirille, joilla ei ole aiempaa kurssitaustaa. 

Voiko perheenjäsenet osallistua kurssille? 

Kyllä voi. Koiran kanssa yksi perheenjäsenistä tekee harjoitukset per kerta. Perheenjäsenet voivat vaihtaa vuoroja eri kurssikerroilla. Näin on helpompaa myös koiralle opetella uusia asioista kun ohjeet tulevat yhdeltä ihmiseltä kerrallaan, Kotona harjotukset jatkuvat siten että jokainen voi treenailla. 

Toteutuuko tunnit /kurssi jos on vain yksi koirakko?

Mikäli tunnille /kurssille ei ilmoittaudu toista koirakkoa, tunti/kurssi peruutetaan.  Maksu tunnista /kurssista palautetaan tai voit siirtää maksetun paikkasi seuraavalle kurssille .

Kesken kurssin jää kurssikerta välistä pois, korvataanko se

Mikäli tunnilta poissaolo ilmoitetaan 12h aiemmin kurssitunnin alkua, olet oikeutettu saamaan korvaustunnin. Mikäli ilmoitat poissaolosta samana päivänä, korvaustuntia ei hyvitetä. Lyhyellä varoitusajalla on huonot mahdollisuudet saada tilalle toinen koirakko. 

Korvaustunti sovitaan siten, että kurssilainen ottaa yhteyttä sähköpostitse koirankota@gmail.com ja ohjaaja kertoo mitä vapaita paikkoja silloin on tarjolla, sovimme yhdessä mille tunnille pääsette korvaamaan. 

Minulla on rescue / kodinvaihtaja, mitä kurssia suositellaan? 

Junnukoulu tai Rapsukurssi ovat oikein mainioita kurssivaihtoehtoja.  Rapsukurssilla harjoitellaan perusarkitaitoja ja sujuvaa yhteistyötä. Junnukoulussa taasen räätälöidään harjoitukset mahdollisten arjen haasteiden helpottamiseksi. 

Voiko kurssin maksaa liikuntaseteleillä? 

Koirankodassa ei ole käytössä liikuntasetelit maksuvälineenä

Koirani yskii / vatsa on löysällä, voinko osallistua kurssille? 

Mikäli koirallasi on:

- köhii tai ryystää

- vatsa on todella löysällä/ripuloi lievästikin

-silmät punoittaa reilusti

- ravitelee päätään ja raapii korviaan

älä osallistu tunnille vaan ilmoita ohjaajalle. Minimoimaan tartuntariski, sillä koirakoulussa käy paljon koiria, eirtyisesti pieniä pentuja. Kennelyskä / nenäpunkit/ korvapunkit ovat todella helposti leviävä. Ripuloivan koiran ulosteessa saattaa olla tartuntariski ja silmä/korvatulehdukset ovat kovin yleisiä tartuntatauteja. Joten pidetään huoli että koira saa oikeanlaista hoitoa kotoa/ käynti eläinlääkärillä ja vasta terveenä kurssille. 

 

Käyntisoite: Hakakatu 7-9 , 20540 Turku 

koirankota@gmail.com 

044 0307979 / Johanna